Anita van Maurik

Anita is in 2011 bij Ziggo Fashion aan het werk gekomen. Ze werkte daarvoor ook al op het Grootzand aan de overkant in de kinderkleding. Wij zwaaiden altijd naar elkaar. Nu is ze alweer 8 jaar bij Ziggo Fashion met heel veel plezier en passie! Ze vindt het ontzettend leuk om dames in het nieuw te steken en ze blij de deur uit te laten gaan. Gezelligheid is iets waar we bij Ziggo Fashion graag voor zorgen. Ze hoopt nog lang en met heel veel plezier in de leukste winkel van Sneek te mogen werken.

Openingstijden

Onze extra openingstijden van de maand december!

Lees meer

Cadeautje voor elke Ilse Jacobsen klant

Ziggo Fashion is de 1e shop in shop van Nederland van Ilse Jacobsen met de grootste collectie in jassen, kleding, laarzen, schoenen en accessoires.

Lees meer
Meer nieuws
 • Ilse Jacobsen: nu bij Ziggo Fashion!!

  Ilse Jacobsen: nu bij Ziggo Fashion!!

  Ziggo Lifestyle is de eerste shop-in-shop in Nederland van het populaire merk Ilse Jacobsen. Ilse Jacobsen is een Scandinavisch merk met mooie, goede kwaliteit producten. Ze staan ...

  Lees meer
 • Reclame 1

  Merken

  Bij Ziggo Fashion in Sneek vind je de leukste dames kledingmerken en de laatste fashion items.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.