Marieke Agricola

Als meisje van 4 wist Marieke al dat ze op een dag haar eigen kledingwinkel wilde beginnen. De logeerkamer werd in die tijd regelmatig ingericht als ‘oefenwinkel’ waar kledingsetjes gemaakt werden. De liefde voor kleding is altijd gebleven en daarom heeft Marieke later haar ondernemersdiploma gehaald en extra vakken gevolgd zoals reclametekenen en etaleren. Na haar opleiding heeft Marieke ervaring opgedaan in de retail en heeft ze voor verschillende zaken gewerkt als o.a bedrijfsleider. In 2010 was het tijd om haar eigen zaak te beginnen: Ziggo Fashion in Sneek. Dit is na 9 naar nog steeds zo’n succes dat er sinds kort ook Ziggo Lifestyle in Sneek gevestigd zit speciaal voor een lifestyle- en heren collectie.

Ziggo Fashion en Lifestyle 12,5 jaar

 7 April 2023 op Goede Vrijdag is het Feest. Dan bestaat Ziggo Fashion en Lifestyle 12,5 jaar en dat gaan wij met julli...

Lees meer

WAT PASSIE & AANDACHT VAN EEN ANDER MET JE DOEN!

Babs Asselbergs uit Brabant vertelt vol enthousiasme over de passie die zij ervoer en aandacht die ze kreeg bij haar bezoek aan Ziggo Fashion.

Lees meer
Meer nieuws
 • Ilse Jacobsen: nu bij Ziggo Fashion!!

  Nieuw bij Ziggo Fashion & Lifestyle

  Ziggo Fashion en Lifestyle heeft de eerste Ilse Jacobsen shop in shop in Nederland. Ilse Jacobsen is een Scandinavisch merk met mooie, goede kwaliteit producten. Ze staan ...

  Lees meer
 • Merken kop

  Merken

  Bij Ziggo Fashion & Lifestyle in Sneek vind je de leukste dames kledingmerken en de laatste fashion items.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.