Mariska Rypkema

Als sinds het jaar 2000 is Mariska regelmatig op het Grootzand te vinden. Toen nog genaamd Colors of Asia en dan nu onder leiding van Marieke Ziggo Fashion & lifestyle. Mariska: ‘Kleding is iets waar ik mijn hele leven al mee bezig ben. Niet alleen om mensen er goed uit te laten zien, maar ook het technische aspect van kleding in elkaar zit en de materialen wat ervoor gebruikt zijn.

Als opleiding heb ik dan ook als eerst Mode en Handel gevolgd aan de Friese Poort in Sneek, daarna ben ik doorgegaan naar Mode en Techniek aan het Friesland College in Leeuwarden. Om nog dieper in de stof te kruipen heb ik via de Nederlandse Modevakschool de opleiding lerares coupeuse gevolgd. Ik vind het dan ook geweldig om met zo’n team in de leukste winkel van Sneek te staan. De kracht van de winkels met het oog op duurzaamheid, het enthousiasme en de vakkennis van het team maakt het tot een complete outfit.

Openingstijden

Onze extra openingstijden van de maand december!

Lees meer

Cadeautje voor elke Ilse Jacobsen klant

Ziggo Fashion is de 1e shop in shop van Nederland van Ilse Jacobsen met de grootste collectie in jassen, kleding, laarzen, schoenen en accessoires.

Lees meer
Meer nieuws
 • Ilse Jacobsen: nu bij Ziggo Fashion!!

  Ilse Jacobsen: nu bij Ziggo Fashion!!

  Ziggo Lifestyle is de eerste shop-in-shop in Nederland van het populaire merk Ilse Jacobsen. Ilse Jacobsen is een Scandinavisch merk met mooie, goede kwaliteit producten. Ze staan ...

  Lees meer
 • Reclame 1

  Merken

  Bij Ziggo Fashion in Sneek vind je de leukste dames kledingmerken en de laatste fashion items.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.