Private shopping

Personal shop experience

Vanwege het coronavirus hebben we besloten om een extra service aan te bieden: namelijk de mogelijkheid om gratis een personal shopping sessie te boeken buiten de reguliere openingstijden.

Op deze manier beperken we de risico’s maar kun je wel in alle rust passen in onze gezellig winkel. We geven geen hand of knuffels, maar serveren wel nog steeds een heerlijke cappuccino. 
Per direct is het mogelijk om via facebook (PB) of een telefoontje naar de winkel je hiervoor aan te melden.

Opsturen of langsbrengen

Weet je al wat je wilt hebben en is een bezoek aan onze winkel niet nodig dan sturen wij het graag naar je op of komen het langsbrengen. Bel of stuur een berichtje via Facebook (PB) en wij maken het direct in orde. 

Openingstijden

Momenteel zijn wij gewoon geopend op de reguliere openingstijden. Mocht dit veranderen ivm het Corona Virus dan zullen wij dat op onze website vermelden.

maandag             13:00-18:00
dinsdag                09:30-18:00
woensdag            09:30-18:00
donderdag           09:30-21:00
vrijdag                   09:30-18:00
zaterdag               10:00-17:00
zondag                  Gesloten

10 JARIG JUBILEUM!

Binnenkort bestaan wij 10 jaar! Benieuwd wat er die dag te beleven is? Lees meer!

Lees meer

WAT PASSIE & AANDACHT VAN EEN ANDER MET JE DOEN!

Babs Asselbergs uit Brabant vertelt vol enthousiasme over de passie die zij ervoer en aandacht die ze kreeg bij haar bezoek aan Ziggo Fashion.

Lees meer
Meer nieuws
 • Ilse Jacobsen: nu bij Ziggo Fashion!!

  Nieuw bij Ziggo Fashion & Lifestyle

  Ziggo Fashion en Lifestyle heeft de eerste Ilse Jacobsen shop in shop in Nederland. Ilse Jacobsen is een Scandinavisch merk met mooie, goede kwaliteit producten. Ze staan ...

  Lees meer
 • Merken kop

  Merken

  Bij Ziggo Fashion & Lifestyle in Sneek vind je de leukste dames kledingmerken en de laatste fashion items.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.